Comiat a Carlos Sánchez en el CEAM

Comiat a Carlos Sánchez en el CEAM

El regidor de Política de Majors, Carlos Sánchez, ha rebut aquest matí un emotiu homenatge de comiat en el Centre Especialitzat d’Atenció a Majors (CEAM), situat en el Passeig de l’Estació, per la seua dedicació i treball en favor d’aquest col·lectiu social

 

Sánchez va estar acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Carlos González, qui ha indicat en una breu al·locució davant els usuaris en la sala d’actes que “durant aquesta legislatura Carlos no solament ha tingut una gran dedicació, sinó que ha fet el seu treball amb molt d’afecte”.

El regidor, per part seua, ha tingut paraules d’agraïment per aquest reconeixement a la seua labor al capdavant de la Regidoria “que ha fet que hui siga un dia molt especial”. La directora del centre, Eva Sánchez, també ha destacat la dedicació de Sánchez al col·lectiu de majors i ha agraït el continu suport que ha trobat a l’Ajuntament.