El II Open de Hip-hop Ciutat d’Elx omplirà de música i ball el pavelló Javi Ródenas Blasco de l’Altet

El II Open de Hip-hop Ciutat d’Elx omplirà de música i ball el pavelló Javi Ródenas Blasco de l’Altet

Se celebrarà el pròxim dissabte 4 de maig, a partir de les 09.30 hores, en les instal·lacions esportives de la pedania il·licitana

S’espera la participació de nou clubs de la província d’Alacant i limítrofs, i una assistència al voltant d’un miler de persones

 

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, i la presidenta del club Dance and Kids, Miriam Cano, han presentat el II Open Hip-hop Ciutat d’Elx, que se celebrarà en el pavelló Javi Ródenas Blasco de l’Altet dissabte que ve, dia 4 de maig, a partir de les 09.30 hores, i en el qual està previst que assistisquen més d’un miler de persones entre participants, familiars i públic.

Pareja ha destacat la “consolidació de l’esdeveniment”, el qual mobilitza a una quantitat “important” d’assistents gràcies a Dance and Kids i “al treball per l’esport i les persones que efectua Cano”. Per part seua, la directiva de l’entitat ha explicat les dues categories que concorren, de nou clubs procedents de la província d’Alacant i limítrofs: “Iniciació, per a xiquets/es que acaben de començar i competeixen per primera vegada, de tres a 18 anys; i, un nivell avançat per a aquells grups que posseeixen experiència en tornejos nacionals i internacionals”. L’objectiu, segons ha expressat, és que “tots els xiquets puguen participar, amb independència de l’edat, el nivell i passar-ho bé”.

El regidor ha conclòs fent una crida a la ciutadania per a “passar-ho bé” el dissabte, en una jornada que estarà caracteritzada per la música i la diversió, i ha confirmat l’estat òptim de preparació del pavelló de l’Altet, que ja està llest per a acollir aquesta segona edició de l’Open de Hip-hop.