Jornada en el Centre de Congressos: 2019, Any Internacional de la Taula periòdica

Jornada en el Centre de Congressos: 2019, Any Internacional de la Taula periòdica

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la Presidenta del Consell Escolar Valencià, Encarna Cuenca, assisteixen aquest dimecres -dia 8 de maig- a unes jornades organitzades pel Cefire en el Centre de Congressos d’Elx en les quals participen uns 800 alumnes d’Elx i comarca amb els seus professors.

En aquestes jornades es treballa la inclusió de l’alumnat amb atenció especial.

Les activitats previstes són:

  • Mostra de ciència: els centres exposaran en cada estand les seues experiències. És una activitat en la qual participen alumnes amb una gran diversitat (infantil, primària, secundària, batxillerat). Hi haurà una zona especial per a infantil amb demostració de les seues experiències, i una altra per a més majors amb primària  i secundària i batxillerat
  • Muntatge del triangle de sierpinski en l’exterior (en l’elaboració han participat uns 2000 alumnes).
  • Photocall amb la taula periòdica
  • Química en directe (Auditori). Realització d’experiències cridaneres de química.