La temporada dels jocs esportius escolars conclourà amb la XXVI Milla i la XXXVII Gala de clausura

La temporada dels jocs esportius escolars conclourà amb la XXVI Milla i la XXXVII Gala de clausura

-La carrera, que se celebrarà el 31 de maig, tindrà lloc en l’estadi d’atletisme Manolo Jaén, amb la participació de 1.200 estudiants

-La cerimònia de finalització del període 2018/2019, el 7 de juny a la Ciutat Esportiva, amb una assistència de 5.000 persones

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat aquest matí a l’Ajuntament la XXVI Milla Escolar i la clausura dels XXXVII Jocs Esportius, acompanyat pel coordinador d’actes esportius de la Regidoria, Manuel Javaloyes, i pel president del Club Atletisme Elx Decatlon, José Valeriano Zapata, les dues entitats que organitzen aquests dos històrics esdeveniments de l’activitat física base en la nostra ciutat.

Pareja ha detallat que en la Milla Escolar s’estima una participació de 1.200 persones, de les categories benjamí fins a juvenil, que pertanyen a la comunitat educativa de la comarca que, segons paraules de Zapata (qui ha agraït el consistori, el seu regidor d’Esports, els treballadors de la Regidoria i els centres educatius per la seua labor), serveix de fermall per a “tancar l’any esportiu escolar abans de la gala de clausura dels Jocs Escolars”. La XXVI Milla se celebrarà el divendres 31 de maig a les 18.00 hores, en l’estadi municipal d’atletisme Manolo Jaén. Podran participar aquells corredors nascuts des del 2001 fins al 2012 inscrivint-se en jmpastor@elx.es, abans del del 29 de maig. Aquells que finalitzen la carrera, obtindran un obsequi per la seua participació.

Quant a la XXXVII Clausura dels jocs esportius, tal com ha relatat Javaloyes, “és un reconeixement als xiquets/es i als pares i mares, sobretot a aquests últims, que aguanten cada setmana haver de desplaçar-los, matinar, els plors del fracàs i la victòria…”. També, ha aprofitat per a agrair l’esforç dels clubs de la ciutat. En aquest tancament de la temporada 2018/2019, s’espera 5.000 assistents, i tindrà lloc en el camp de rugbi José Antonio Amorós Palao, de la Ciutat Esportiva il·licitana, a partir de les 17.00 hores del divendres 7 de juny, i en la qual hi haurà espai per a jocs lúdicoesportius i la cerimònia de lliurament de trofeus als tres primers classificats de cada modalitat (atletisme, voleibol, handbol, bàsquet, futbol sala, futbol, judo, frontenis i multiesports) i categoria.

Pareja ha conclòs expressant el seu agraïment a Zapata, Javaloyes i al personal de la Regidoria per aquests dos esdeveniments “que s’han consolidat a través de les successives edicions”.