La tradicional fogasseta i el Campionat Mundial de Llançament d’Os de Dàtil marquen la jornada de convivència veïnal de les festes de Sant Vicent Ferrer d’Altabix

La tradicional fogasseta i el Campionat Mundial de Llançament d’Os de Dàtil marquen la jornada de convivència veïnal de les festes de Sant Vicent Ferrer d’Altabix

L’alcalde, Carlos González, la regidora d’Educació i Cultura, Patrícia Macià, i la d’Hisenda, Ana Arabid, han pogut comprovar el bon ambient de les celebracions en l’Hort de la Qüerna, l’assistència de la qual ha sigut de més d’un miler de persones.

Han assistit a la jornada de convivència veïnal celebrada aquest segon dilluns de mona en l’Hort de la Qüerna, en el barri d’Altabix, amb motiu de la celebració de Sant Vicent Ferrer; organitzada per la parròquia homònima, la Comissió de Festes i la Penya Altabix, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la seua Regidoria de Festes.

El regidor il·licità, i les regidores, han pogut comprovar el bon ambient regnant en l’esdeveniment, al qual van acudir més de 1.000 persones, i en el qual van poder saludar i escoltar les inquietuds dels residents del barri, i de la resta d’il·licitans i il·licitanes, que s’han acostat a Altabix per a degustar les paelles i la tradicional fogasseta, acompanyar al sant en la romeria, o, admirar un dels actes més populars: el Campionat Mundial de Llançament d’Os de Dàtil, el guanyador del qual d’aquesta XI edició ha sigut Tono López (10,7 metres), que, en 2017, va aconseguir el rècord mundial amb una marca de 14,43 metres.