L’Agència Tributària notifica les devolucions de l’IRPF als amos de pisos del primer bloc de la regeneració de Sant Antoni

L’Agència Tributària notifica les devolucions de l’IRPF als amos de pisos del primer bloc de la regeneració de Sant Antoni

L’Agència Tributària ha començat a notificar als propietaris dels pisos del primer bloc de la regeneració del barri de Sant Antoni la devolució dels ingressos que han realitzat per l’Impost de la Renda de les Persones Físiques (IRPF), segons ha explicat l’alcalde d’Elx, Carlos González.

“El problema fiscal sorgit en aquest barri ja està resolt. Els 60 propietaris que van rebre liquidacions de 6.000 i 14.000 euros començaran a rebre les devolucions en estimar l’Agència Tributària les al·legacions dels veïns basades en les gestions que hem realitzat amb el Ministeri d’Economia, la Generalitat Valenciana i l’Agència Tributària”, ha assenyalat l’alcalde.

“D’alguna forma aquesta decisió dona llum verda a la comercialització del segon bloc, que durem a terme de forma immediata. I és un precedent que servirà per a la resta d’actuacions de regeneració urbana tant a la nostra ciutat com en la resta de la Comunitat Valenciana, perquè el que queda clar després d’aquestes gestions és que els beneficiaris de les subvencions no són els propietaris sinó les administracions que promovem les actuacions de regeneració urbana”, ha explicat González.

D’altra banda, l’últim consell d’administració de l’empresa municipal PIMESA ha adjudicat per un import de 5,5 milions d’euros (IVA inclòs) les 90 habitatges del tercer bloc, amb el qual l’actuació global en el barri ascendeix a 284 habitatges.