Les Escoles Infantils Municipals celebren les seues quatre dècades d’existència amb una exposició fotogràfica i una festa per a tota la família

Les Escoles Infantils Municipals celebren les seues quatre dècades d’existència amb una exposició fotogràfica i una festa per a tota la família

Don Crispín, Don Honorio, Don Julio, Elx Xiquets i Rosa Fernández formen la xarxa d’ensenyament preescolar, pública i de qualitat, destinada a infants de zero a tres anys

 

Les Escoles Infantils Municipals d’Elx compleixen quaranta anys al servei de la ciutadania més xicoteta i les seues famílies. Xiquets i xiquetes, professorat i altres treballadors de diferents generacions pertanyen o han pertangut a les comunitats educatives d’aquests centres que ja formen part de la memòria col·lectiva de la ciutat.

És per aquest motiu que, per a commemorar l’efemèride, s’obrirà aquest divendres, amb l’assistència de la regidora d’Educació, Patrícia Macià, una exposició fotogràfica que repassa la trajectòria de les Escoles Infantils d’Elx, mostra que situarà en les instal·lacions de la sala de l’Ordre Tercera, del 3 al 10 de maig, de 18 a 20 hores.

A més, aquest dissabte 4 de maig se celebrarà una festa amb jocs i tallers per a tota la família en la plaça del Centre de Congressos Ciutat d’Elx, de 10.30 a 13.30 hores, a càrrec de la companyia ‘No somos monstruos’.