Més de 90 curtmetratges concorreran en la XXII Mostra de Cinema Jove d’Elx

Més de 90 curtmetratges concorreran en la XXII Mostra de Cinema Jove d’Elx

El CCCE L’Escorxador acollirà la cita des del dimarts 7 al dissabte 11 de maig, i s’erigirà com un dels festivals més longeus del panorama fílmic espanyol

 

Arranca la XXII edició de la Mostra de Cinema Jove d’Elx, un dels festivals cinematogràfics més longeus del panorama nacional, amb la participació de més de 90 curtmetratges dels quals han sigut seleccionades 46 obres per a la secció oficial, set d’elles il·licitanes.

La Mostra comença aquest dimarts 7 i finalitzarà el dissabte 11 de maig. Les projeccions tindran lloc des d’aquest dimarts fins al divendres 10, en l’Espai Escènic de CCCE L’Escoxador, a les 21 hores. I, la clausura, se celebrarà el dissabte 11 a les 21.30 hores, comptant amb la presència de Carlota Pereda, directora de ‘Cerdita’, curtmetratge guanyador del Goya 2019. Després de la projecció d’aquest, la directora participarà en una xarrada-col·loqui moderada pel cineasta il·licità Chema García i el vicepresident del Cinema Club Luis Buñuel, José Francisco Cámara. Després de la xarrada es procedirà al lliurament de premis que, com l’any passat, estan dotats amb un total de 4.000 euros.

L’entrada a les projeccions i a la cerimònia de clausura serà gratuïta, i queda limitada a l’aforament de l’Espai Escènic.

PROGRAMA DE LA XXII MOSTRA DE CINEMA JOVE D’ELX