Més promoció d’Elx en el mercat rus

Més promoció d’Elx en el mercat rus

Visitelche rep la visita d’una periodista russa, un press trip (viatge de premsa) que tindrà lloc durant la jornada del dilluns i dimarts d’aquesta setmana

 

La visita s’emmarca dins d’una acció promocional en col·laboració amb altres destinacions de la Costa Blanca que ha coordinat el Patronat Provincial de Turisme, i obeeix a l’estratègia marcada per Visitelche per a promocionar la nostra ciutat en el mercat rus.

Durant la seua visita, la periodista coneixerà de primera mà Elx i la seua diferent tipologia de productes turístics com les platges, el Palmerar, els entorns naturals, les instal·lacions i els equipaments turístics més rellevants de la ciutat, sense oblidar les compres i les excel·lències de la gastronomia il·licitana.

La periodista Julia Sminova escriu per a diferents mitjans digitals russos amb gran audiència, on parla de la cultura i de les tradicions dels llocs que visita. A més, també es descriu com una yachtwoman, per la seua afició a la navegació i als esports aquàtics, amb gran rellevància en els mitjans d’aquest país.

Algunes dades d’audiència ens indiquen que en la seua pàgina web rep més de 15 milions visites d’usuaris únics al mes i prop de 150 milions de visites a tot el món. També participa en diversos programes de ràdio amb cobertura en més de 300 ciutats russes que aglutinen a prop de dos milions d’oïdors diaris.

Sens dubte, una estupenda oportunitat amb la qual compta Visitelche per a fer arribar els atractius turístics de la ciutat a un mercat en continu creixement a la província d’Alacant, que continua mantenint “estupendes” connexions des dels principals aeroports de Rússia, amb més de 15 vols a l’aeroport d’Alacant-Elx.