Visitelche presenta la seua oferta congressual en la fira IMEX, que se celebra a Frankfurt del 21 al 23 de maig

Visitelche presenta la seua oferta congressual en la fira IMEX, que se celebra a Frankfurt del 21 al 23 de maig

L’Elche Convention Bureau ha iniciat la seua participació en la nova edició de la Fira IMEX, Exposició Mundial per als viatges d’incentius, reunions i esdeveniments

L’esdeveniment se celebra a Frankfurt del 21 al 23 de maig i Visitelche presenta l’oferta sobre Turisme de reunions del municipi d’Elx a professionals del sector MICE que acudeixen a la fira per a conéixer noves destinacions i seus congressuals.

En aquesta ocasió, a Visitelche  l’acompanya la Responsable de Comunicació de Port Hotels, cadena que ja compta amb tres establiments hotelers a Elx, i que també hi assisteix per a la captació d’esdeveniments per als seus hotels.

S’ha contactat a través de correu electrònic amb més de 1.500 compradors internacionals que la plataforma web de la fira selecciona com a possibles interessats en el nostre producte/destinació. Els països d’origen dels compradors són pràcticament de tot el món, i han concertat ja cites amb compradors de Rússia, Bèlgica, Ucraïna i Espanya. Tots ells han mostrat interés a conéixer i aprofundir en les possibilitats que una destinació com Elx té per al mercat de reunions.

Visitelche compta amb una taula de treball cedida per Turisme Comunitat Valenciana situada dins de l’estand de Turespaña. El format de la fira és de cites individuals amb compradors.

A més d’oferir el Centre de Congressos com a seu per a reunions, també s’informa sobre IFA, altres seus singulars de la ciutat com poden ser la Calaforra, Convent de les Clarisses, Pati d’Armes així com de l’oferta hotelera, restauració, oci, transport i altres temes d’interés per als organitzadors d’esdeveniments.