Lliurament de diplomes dels cursos d’Educació Viària a l’alumnat de centres ocupacionals del municipi

Lliurament de diplomes dels cursos d’Educació Viària a l’alumnat de centres ocupacionals del municipi

Els cursos d’Educació Viària adaptada, dirigits a l’alumnat de huit centres ocupacionals del municipi, han conclòs amb una festa i acte de lliurament dels diplomes d’aprofitament, al Parc Infantil de Trànsit.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, el de Polítiques Inclusives, Mariano Valera, el cap de la Policia Local d’Elx, César Zaragoza, el coordinador de la Unitat Ciclista, Julio Fernández, i l’històric agent que dona nom al Parc, Pedro Tenza, van concedir els certificats a uns 150 participants dels centres La Tramoia, Altabix, Associació Tamarit, Col·legi Tamarit, ADIPSI, APSA, ASFEME i SADIF.

Els cursos, organitzats per la Regidoria de Seguretat Ciutadana, i que s’emmarquen dins de les activitats de l’Escola Municipal de Seguretat Viària, es desenvolupen durant tot l’any acadèmic.