Andrés Micó guanya amb comoditat la Mitat de Mitja Marató de Torrellano

Andrés Micó guanya amb comoditat  la Mitat de Mitja Marató de Torrellano

La prova esportiva, organitzada per l’associació cultural “La cuina de l’infern”, ha reunit a 400 atletes, entre ells l’alcalde d’Elx, Carlos González.

 

L’atleta Andrés Micó ha guanyat amb comoditat i amb un temps de 32:46, la XII edició de la Mitat de Mitja Marató de Torrellano, que es va celebrar diumenge passat en la pedania il·licitana amb la participació de 400 corredors, entre els quals es trobava l’alcalde d’Elx, Carlos González.

El segon classificat ha sigut el corredor local José Ginés Sempere, del Club Triatló TriElx, amb una marca de 35:55, seguit de Ricardo Montesinos, d’Atletisme Apolana, que ha deixat un registre de 36:20.

En categoria femenina la primera classificada ha sigut Cristina Juan Torres, del club Elx Decatló, que ha completat el recorregut de la prova en 37:43. En segon lloc ha entrat en meta Jessica Guerrero, de Triatló Travessies Mites, amb 40:21, i en tercera posició ha travessat la línia de meta Sandra Hervás, del club Urban Runners Elx, amb 42:17.

La carrera ha eixit, a les nou del matí, del col·legi Antonio Machado, i s’ha desenvolupat sense incidents en un gran ambient festiu. L’alcalde, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, s’han encarregat d’entregar els premis de les diferents categories.

L’alcalde ha donat les gràcies als membres de l’associació cultural “La cuina de l’infern”, encarregada de l’organització en col·laboració amb l’Ajuntament il·licità, perquè “anima la prova, fa que ens divertim i correguem, i la converteix en una de les més especials que hi ha a la nostra ciutat”.