Concentració de repulsa i condemna als últims assassinats masclistes

Concentració de repulsa i condemna als últims assassinats masclistes

L’alcalde d’Elx, Carlos González, la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i membres de la Corporació Municipal s’han concentrat aquest matí a les portes de l’Ajuntament d’Elx per a expressar el seu més absoluta condemna pels últims assassinats masclistes.

“Volem expressar una vegada més la nostra condemna cap al masclisme, cap a la criminalitat, cap a la violència masclista que ha ocasionat una nova víctima a la nostra província i una altra a Lugo. Fa només uns dies, el masclisme assassí colpejava a la nostra ciutat. Dissabte passat 13 de juliol condemnàvem la brutalitat del masclisme criminal i la seua lamentable repercussió per a les famílies i hui hem d’expressar de nou la nostra més absoluta condemna i la nostra solidaritat cap a les víctimes de la violència masclista i els seus familiars”, ha expressat l’alcalde.

Per part seua, Gabriela Bravo ha dit que “vull manifestar el meu rebuig i el del Govern Valencià per aquesta mort i traslladar a la família de Rita la nostra solidaritat i el compromís d’aquest Consell a continuar lluitant contra el terrorisme masclista, a posar tots els recursos necessaris i a treballar per una millor coordinació per a poder fer front a aquesta situació que com a societat ens avergonyeix a tots”.

La consellera ha afegit que “aquesta batalla la guanyarem com fa uns anys vam ser capaços d’acabar amb el terrorisme d’ETA. En aquests moments, totes les institucions i tota la societat ha d’estar unida i no escatimar en recursos per a poder fer front a aquest gran problema que arrela amb la desigualtat i que atempta contra la vida, la integritat i la dignitat de les dones. Continuarem condemnant el terrorisme masclista i donant suport a totes les víctimes perquè aquesta batalla la guanyarem”.