El Saló de Plens acull la presentació de la revista de Moros i Cristians

El Saló de Plens acull la presentació de la revista de Moros i Cristians

El Saló de Plens acull la presentació de la revista de Moros i Cristians

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx ha sigut escenari, aquesta vesprada, de la presentació del número 42 de la revista de Moros i Cristians, de la qual s’han editat 1.400 exemplars i que conté articles, reportatges i àmplia informació gràfica sobre les festes.

A l’acte han assistit l’alcalde, Carlos González; la regidora de Festes, Mariola Galiana; el president de l’Associació de Moros i Cristians, Julián Fernández; el banderer 2019, José Antonio García; el capità moro, Jorge García; el capità cristià, Rubén Fernández; el rei Jaume, Francisco Martínez; el mantenidor, Francisco Bordonado; membres de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal i nombrós públic que ha omplit el saló de plens.

“La revista és senzilla i excel·lent, és un regal per als sentits, suposa recordar moments únics de les Festes de Moros i Cristians de 2018, i evocar les sensacions que viviu els protagonistes de les festes. La revista crida a la festa, ens fa pensar que els Moros i Cristians estan ací; que és tant com dir que les festes d’Elx estan molt a la vora”, ha assenyalat Carlos González durant la seua intervenció.

Per part seua, el president de l’associació ha informat que la revista es reparteix entre els festers i que s’envia a les diferents localitats festeres. Julián Fernández ha assenyalat també que aquesta publicació “porta la nostra imatge a altres poblacions i és una manera de mostrar a altres festers i festeres les nostres festes”.

Les persones interessades en la revista poden recollir un exemplar en la seu de l’associació. Els Moros i Cristians d’Elx se celebren entre els dies 7 i 11 del pròxim mes d’agost.