El XXXIX Cross de Matola tindrà al voltant de 300 participants

El XXXIX Cross de Matola tindrà al voltant de 300 participants

L’esdeveniment esportiu serà dissabte que ve, 6 de juliol, en la pedania il·licitana, a partir de les 18 hores

 

Al voltant de tres centenars de participants es donaran cita en el XXXIX Cross Popular de Matola dissabte que ve 6 de juliol, a partir de les 18 hores, en la citada partida rural. Així ho han presentat el regidor d’Esports i Pedanies, Vicente Alberola, el president de la Comissió de Festes de Matola, Fidel Alonso, i el director tècnic de la prova, Pedro Mira.

La “Carrera de l’Infern”, denominada així per la calor estival, i les primeres edicions de la qual van ser en la dècada dels huitanta, té sis categories per a menors i tres per a adults. Els juvenils, sèniors i veterans A, B i C, recorreran una distància de 5.000 metres, amb eixida i meta en el Centre Social de Matola, en un circuit de 2,5 quilòmetres que transcorre pels camins de la partida rural, flanquejats per tarongers i llimeres.

“Aquesta carrera és un clàssic del municipi”, ha dit Alberola, “amb una acceptació important en el món de l’atletisme”. Alonso ha garantit l’avituallament per als participants, i ha expressat que emprenen aquesta edició “amb molta il·lusió”, mentre que, per part seua, Mira crida a “passar-ho bé” i a convertir el Cross en “una festa esportiva”.

Més informació: https://www.matola.es/cross-matola-2019-carrera-del-infierno/

>>CARTELL CROSS DE MATOLA