Enguany es licitarà el tram que va de la Vereda de les Cendres a l’encreuament de la Vallverda, segons informa el conseller d’Obres Públiques Arcadi España

Enguany es licitarà el tram que va de la Vereda de les Cendres a l’encreuament de la Vallverda, segons informa el conseller d’Obres Públiques Arcadi España

L’alcalde agraeix a la Generalitat que haja rescatat “dels calaixos un projecte que portava 20 años en l’oblit”.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha acompanyat el nou conseller d’Obres Públiques, Arcadi España, en la seua visita a la carretera de Santa Pola on ha anunciat que des de la Generalitat s’espera que les obres de duplicació d’aquest vial estiguen finalitzades abans que acabe el present mandat. A la visita també ha assistit l’alcaldessa de Santa Pola, Loreto Serrano.

Arcadi España ha anunciat que “hui fem un pas més cap a la finalització d’aquesta carretera i vull agrair als ajuntaments d’Elx i Santa Pola la seua col·laboració en la cessió de terrenys”.

El conseller ha anunciat que abans de final d’any es licitarà el tram d’1,5 quilòmetres que va de la vereda de Sendres a l’encreuament de la Vallverda. “La resta es licitaran al llarg de la legislatura completant el desdoblament total d’aquesta carretera de prop d’11 quilòmetres”, ha explicat Arcadi España, qui ha afegit que “la nova carretera comptarà amb carril bici i parades d’autobusos, combinant totes les formes de mobilitat del futur”

“Per a nosaltres és una gran satisfacció que el conseller d’Obres Públiques estiga ací anunciant actuacions importantíssimes per a Elx com el projecte per a aquesta via que és fonamental per a les comunicacions entre Alacant i Elx”, ha indicat l’alcalde qui ha afegit que “hem fet un pas fonamental amb la realització del primer tram que s’ha fet en l’últim any en el terme municipal de Santa Pola i ara continuarà la carretera cap a Elx. Celebrem que l’objectiu que es planteja la Conselleria siga finalitzar la duplicació de la calçada de la carretera Elx-Santa Pola en el present mandat”.

Carlos González ha agraït la implicació de la Generalitat en aquesta actuació que “és molt important en termes de seguretat i de millora de connexió entre Elx i Santa Pola. És una magnífica notícia que la Generalitat tinga decidit concloure la duplicació de la carretera de Santa Pola en aquest mandat”.

L’alcalde d’Elx ha indicat que considera prioritari que es licite el primer tram del terme d’Elx, comprés entre la vereda de les Cendres i l’accés a la Vallverda. Un tram d’1,5 quilòmetres que millorarà la seguretat i la fluïdesa del trànsit.”Esperem que la resta de l’obra continue al mateix ritme, cosa que podrà possibilitar que comptem amb una carretera segura que garantisca la seguretat i la fluïdesa del trànsit entre totes dues localitats.

Aquesta obra feia 20 anys estava en els calaixos oblidada i he d’agrair al Govern de Ximo Puig que l’haja rescatada.