Hissades les cinc banderes blaves en les platges d’Elx

Hissades les cinc banderes blaves en les platges d’Elx

L’alcalde destaca a l’Altet la qualitat ambiental i natural del litoral il·licità i els serveis de seguretat i socorrisme

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, el regidor de Turisme, Carles Molina, i el pedani, José Manuel Meseguer, han hissat a la platja de l’Altet la bandera blava, concedida també als Arenals del Sol, Carabassí, la Marina i Pesqueres-Rebollo, juntament amb el guardó de Centre Blau per a l’aula de la naturalesa del Clot de Galvany.

L’alcalde ha destacat que “amb l’hissat de les banderes blaves volem demostrar de nou la gran qualitat natural i ambiental de les platges del litoral il·licità”. González ha informat que “també comptem amb magnífics serveis de seguretat amb 40 agents de policia, i socorrisme, amb 21 efectius, a més d’un conjunt de serveis que garanteixen comoditat per a il·licitans i il·licitanes i turistes.”

Carles Molina ha assenyalat, per part seua, que “tenim set llocs de socors, tots abalisats, i portem serveis municipals de qualitat a les platges per a tots els usuaris i usuàries”.

La bandera blava és un guardó anual i un sistema de certificació de la qualitat ambiental desenvolupat per la Fundació Europea d’Educació Ambiental (FEE) des de 1987. Analitza la qualitat de les aigües de bany, la informació i l’educació ambiental, la gestió ambiental i la seguretat i els serveis i instal·lacions.