La programació de les Festes d’Agost inclou ‘mascletaes’ nocturnes

La programació de les Festes d’Agost inclou ‘mascletaes’ nocturnes

Els dies grans seran del 10 al 15, però a partir del 3 se succeiran les activitats per a tota la família relacionades amb les celebracions patronals.

Elx ja té programa oficial per a les seues celebracions patronals. La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha explicat amb detall els actes que podran gaudir els i les il·licitanes i les i els visitants del 10 al 15 d’agost. No obstant això, a partir del dia 3, com ha recordat la regidora, començaran esdeveniments com la cercavila homenatge a càrrecs honorífics de l’associació de Moros i Cristians, l’acte d’aniversari del descobriment de la Dama, la Cridà amb mascletà vertical en el Martínez Valero, que tindrà el doble de potència que l’any passat, la prova de veus del Misteri, el pregó amb Nino o la inauguració de la XII Àgora Heliketiana, entre altres.

A més, dels actes tradicionals del període festiu com les ambaixades de Moros i Cristians, el concurs d’arròs amb crosta i la paella gegant, les funcions de la Barraca Municipal i les Nits de l’Hort de Baix, la Xaranga, la Batalla de Flors, la Gran Carretillà, la Festa i la Vespra del drama assumpcionista, entre les novetats destaquen les mascletaes nocturnes, que tindran lloc, concretament, en les places del Primer de Maig (dia 8, 00.00h), al carrer Jaime Gómez Orts (dia 10, 00.00h) i en el Passeig de l’Estació (dia 11, 23:30h). Així mateix, Galiana ha destacat l’èxit de la campanya de patrocini de palmeres per a la Nit de l’Albà, per la qual cosa es preveu una alborada molt acolorida.

Consulta la programació en: Programa Festes d’Agost