La regidora de Cultura, Marga Antón, anticipa la programació del Gran Teatre per a la temporada de setembre a gener

La regidora de Cultura, Marga Antón, anticipa la programació del Gran Teatre per a la temporada de setembre a gener

La sala il·licitana planeja acollir més de quaranta espectacles entre produccions locals, nacionals i internacionals.

 

La sala principal de les arts escèniques i musicals del municipi, el Gran Teatre, acollirà més de quaranta espectacles entre produccions locals, nacionals i internacionals, en la temporada de setembre de 2019 a gener de 2020. Així ho ha avançat la regidora de Cultura, Marga Antón, acompanyada del programador de la Regidoria, Julián Sáez.

Pablo Milanés, creador de la nova trova cubana; Zenet; Mark Lanegan, exlíder de la banda grunge Screaming Trees; Els Joglars amb la seua nova producció ‘Senyor Rossinyol’; Albert Pla; Imanol Arias dirigit per Carlos Saura en ‘El coronel no tiene quien le escriba’; José Luis Gil, que encarnarà ‘Cyrano’; El Monaguillo; El Sevilla; Moncho Borrajo… són alguns dels noms que actuaran en el teatre il·licità després de l’estiu. Així ho ha expressat Antón que ha destacat l’àmplia oferta dirigida a tota classe de públic.

Espectacles familiars de les companyies Maracaibo, Ferroviaria, LaCosechaMedia, Somnis, Los Lunnis, Cantajuegos o els Titellaires de Binèfar, “els millors del país”; música italiana, amb Sandro Giacobbe i Nicola Di Bari; ‘La bella dorment’ i ‘El trencanous’ a càrrec del Russian Classical Ballet i del Ballet Nacional Rus, respectivament; el tribut hip-hop a James Brown de Brodas Bro, “una de les propostes més espectaculars del moment”; o l’estrena de ‘Yo voy conmigo’, produït per l’actriu il·licitana Cristina Alcázar, són alguns dels espectacles que la regidora ha destacat.

També ha expressat que hi haurà espai per a la música clàssica amb l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Elx (OSCE), l’òpera amb ‘Rigoletto’ de Verdi i ‘Del Barroc al Bel Canto’ amb la cantant il·licitana Carolina Andrada, i la sarsuela amb l’Agrupació Lírica José Chazarra i la Coral Il·licitana.