La regidora de Festes assisteix a la presentació del cartell de la Gestora de Festejos

La regidora de Festes assisteix a la presentació del cartell de la Gestora de Festejos
La regidora de Festes, Mariola Galiana, va assistir, dimarts passat, a l’acte de presentació del cartell de la Federació Gestora de Festejos Populars, obra de José Luis Almela, que es va celebrar al pati d’armes del Palau d’Altamira. Durant l’acte també van ser presentades la Cridà a la Festa i la Mascletà Vertical que tindrà lloc el dia 5 d’agost al costat de l’estadi Martínez Valero amb el nom de “Joc de Trons”.

L’acte va comptar amb la presència de les Reines i Dames de les Festes, juntament amb el president de la Gestora, Fernando Jaén, directius d’aquesta, representants de diferents col·lectius de la ciutat i nombrós públic.