La regidora de Festes, Mariola Galiana, presenta la campanya de patrocini de palmeres per a la “Nit de l’Albà”

La regidora de Festes, Mariola Galiana, presenta la campanya de patrocini de palmeres per a la “Nit de l’Albà”

Com cada any, ciutadania, empreses i entitats podran participar en la nit més especial afavorint un foc artificial compost per sis dotzenes de coets.

 

La campanya de patrocini de palmeres per a la Nit de l’Albà 2019 ha començat. La regidora de Festes, Mariola Galiana, l’ha presentada aquest matí a l’Ajuntament. I és que, com cada any, ciutadania, empreses i entitats de tota classe podran implicar-se en la nit més especial i patrocinar un dels tradicionals focs artificials amb forma de palmera; cadascuna, composta per sis dotzenes de coets, per un preu de 150, 250 o 300 euros, i reflectir-lo en una dedicatòria “pels (o per les) que estan lluny, pels que no estan, pels que acaben d’arribar i pels que il·luminen nostre cel”, segons resa la campanya que en 2019 té com a lema ‘La nit de la llum, la nit del foc’.

Segons ha indicat Mariola, les i els interessats poden sol·licitar més informació personant-se en la Regidoria de Festes, al carrer Llac del Raval, o bé per correu electrònic (fiestas@elx.es) o per telèfon (966 658 209) fins al 26 de juliol. Amb tots els patrocinis -que s’estimen siguen entre 220 i 250- s’editarà un llibret amb les dedicatòries, hores i llocs de llançament de les palmeres. “Desitgem la participació de tots els il·licitans i de totes les il·licitanes que vulguen engrandir la Nit de l’Alba”, ha conclòs Galiana.

Tota la informació sobre el patrocini en el següent enllaç: patrocini palmeres Nit de l’Albà.