La varietat musical caracteritza la programació de la Barraca Municipal i Les Nits de l’Hort de Baix

La varietat musical caracteritza la programació de la Barraca Municipal i Les Nits de l’Hort de Baix

Efecto Pasillo, Los Zigarros, Sidecars, Serial Killerz, Barco a Venus, Magic Queen, Joana Jiménez i Digan lo que Digan posaran so a les nits il·licitanes del 10 al 14 d’agost

Les nits de les festes patronals ja tenen programació, tant per a la Barraca Municipal com per a Les Nits de l’Hort de Baix. La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha presentat aquest matí a l’Ajuntament les actuacions que tindran lloc en tots dos espais del 10 al 14 d’agost.

En concret, les funcions de l’Hort de Baix, tal com ha explicat Galiana, s’apostarà per tributs musicals. El dissabte 10 (a partir de les 00.30 h) actuarà Barco a Venus amb cançons de Mecano. El diumenge 11, Magic Queen honrarà el mític Freddie Mercury. El dilluns 12, Joana Jiménez delectarà el públic amb coplas. I el dimecres 14 (a partir de les 01.00 h), el gran número tribut a Raphael de la mà de Digan lo que Digan.

Quant a la Barraca Municipal, que se situarà en l’aparcament de la UMH com en anys anteriors, el dissabte 10 (a partir de les 00.30 h) Efecto Pasillo contagiarà els assistents del seu so caracteritzat pel bon rotllo. El diumenge 11, Los Zigarros seran els ambaixadors del rock a la ciutat de les palmeres. El dilluns 12, l’autenticitat de Sidecars serà una brisa d’aire fresc en la Barraca. I el Dimecres 14 d’agost (a partir de les 02.00 h), el duo format per Joe Cabana i Jonathan Arriola portaran a Elx la bogeria de Serial Killerz. Després d’aquestes funcions, els punxadiscos professionals Dj. Toledo i Dj. Aitor Belda amenitzaran la vetlada fent vibrar els assistents.

La regidora ha destacat la qualitat de la programació “adaptada per a tots els públics i gustos musicals”.