L’Ajuntament es compromet a mediar entre els ciclistes i el Seprona per a evitar noves multes

L’Ajuntament es compromet a mediar entre els ciclistes i el Seprona per a evitar noves multes

Des de la regidoria d’Esports es realitzarà un catàleg municipal de pistes i sengles forestals on els ciclistes puguen practicar esport amb llibertat.

 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha confirmat que l’Ajuntament mediarà entre els ciclistes i el Seprona per a evitar noves multes per utilitzar sendes sense autoritzar.

“Des de la Regidoria d’Esports i des de la Regidoria de Seguretat vam mantindre una reunió amb un grup d’afeccionats ciclistes que ens van transmetre una sèrie de problemes que estaven tenint amb els forestals de la Generalitat Valenciana i amb els agents del Seprona per la utilització de pistes forestals i diverses denúncies que havien tingut sobre aquest tema”, ha explicat Abad, qui ha afegit que “ens hem compromés al fet que, malgrat no ser competència municipal, mediarem per a buscar una solució a aquest problema”.

En aquest sentit es va sol·licitar un estudi al secretari municipal per a poder mediar amb la Subdelegació del Govern perquè aquest problema es puga solucionar.

D’altra banda, des de la Regidoria d’Esports es treballarà en la realització d’un catàleg municipal de pistes i sengles forestals on els ciclistes puguen practicar esport amb llibertat. Aquest catàleg haurà de ser ratificat per la Generalitat Valenciana.