L’Ajuntament impulsa mesures per a reduir la sinistralitat en el camí vell de Santa Pola

L’Ajuntament impulsa mesures per a reduir la sinistralitat en el camí vell de Santa Pola

El regidor de Seguretat, Ramón Abad, anuncia que la velocitat màxima es reduirà a 60 quilòmetres/hora

A més es millorarà la senyalització i es reforçarà la vigilància.

 

El regidor de Seguretat, Ramón Abad, ha anunciat que aquest dijous s’ha reunit amb la prefectura de la Policia Local, amb la Regidoria de Manteniment i amb tècnics/es municipals per a concretar una bateria de mesures que permeten reduir la sinistralitat en el camí vell de Santa Pola. Un vial cada vegada més utilitzat en els desplaçaments entre Elx i Santa Pola, i en el qual s’estan generant problemes per l’excés de velocitat d’alguns dels vehicles que hi circulen.

Tal com ha assenyalat el regidor, “ja hem encarregat a l’empresa de senyalització que pose nous senyals per alertar les i els conductors de la perillositat de la via. A més, hem decidit reduir la velocitat en aquesta carretera i hem establit el màxim límit de velocitat en tot el camí a 60 quilòmetres/hora”.

El regidor ha explicat que també s’incorporaran bandes reflectores amb la finalitat d’alertar els i les conductores que han de reduir la velocitat en la via i es reforçarà la vigilància.

“Des d’aquesta Regidoria volem recordar els i les conductores que el camí vell de Santa Pola no és una via alternativa a la carretera de Santa Pola, sinó que és un camí que dona accés a nombrosos habitatges particulars que estan veient-se afectats per l’excés de velocitat d’alguns/es usuaris/àries de la via”, ha assegurat Abad.