L’Ajuntament reforça el servei de bus a les platges d’Elx

L’Ajuntament reforça el servei de bus a les platges d’Elx

 

El regidor de Mobilitat, Antonio García, destaca que l’objectiu és millorar el servei als usuaris, amb l’arribada de l’estiu, i fomentar el transport sostenible

 

El regidor de Mobilitat Sostenible, Antonio García, ha presentat als Arenals del Sol el servei de transport públic a les platges d’Elx, que es reforça durant el període estival. “L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar la mobilitat en aquestes pedanies que veuen augmentada la seua població durant l’estiu. Amb aquest reforç es millora el servei als usuaris i es fomenta encara més la mobilitat sostenible en el municipi”, ha indicat García.

En el cas dels Arenals del Sol, el regidor ha explicat que el servei comença aquest dilluns -1 de juliol- i es prolongarà fins al 31 d’agost. L’horari és de 8.30 a 21.30 hores i la freqüència de pas és de 16 i 20 minutos.

A la platja de l’Altet, el servei reforçat ja funciona des del 22 de juny i es prolongarà fins al 31 d’agost i els caps de setmana de setembre.

Els horaris de juny, juliol i setembre seran de 10 a 15 hores i a la vesprada de 16.30 a 19 hores.

Durant el mes d’agost serà de 10 a 15 hores i de 16.30 a 20 hores.

“En el cas de l’Altet i la Marina, el bitllet estarà subvencionat per l’Ajuntament i serà de solament un euro, anada i tornada. En el cas de l’Altet cal afegir que els usuaris del pàrquing tindran el transport gratuït tant d’anada com de tornada a la platja”, ha indicat el regidor, que ha afegit que “quant a la Marina, el servei va del 22 de juny al 8 de setembre”.