L’alcalde dona la benvinguda als 32 xiquets i xiquetes sahrauís que participen en el programa Vacances en Pau

L’alcalde dona la benvinguda als 32 xiquets i xiquetes sahrauís que participen en el programa Vacances en Pau

Carlos González i els regidors han entregat als xiquets i a les xiquetes un obsequi com a record de la seua estada a Elx.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, acompanyat pel regidor d’Igualtat i Drets Socials, Mariano Valera, així com amb altres membres de l’Equip de Govern, han rebut al Saló de Plens els 32 xiquets i xiquetes sahrauís que participen en el programa “Vacances en Pau”, els quals passaran les seues vacances a Elx, al costat de famílies d’acolliment.

Al costat d’ells han estat els organitzadors del programa, el representant del poble sahrauí a la província d’Alacant, Lehbib, i Ángela Carrillo, presidenta de l’Associació Ajuda al Sàhara Occidental Elx, qui ha agraït el suport institucional que fa possible seguir avant amb aquesta iniciativa solidària.

L’alcalde ha donat la benvinguda als xiquets i xiquetes, de 9 a 12 anys, i els ha convidat a gaudir d’Elx. Alhora, ha agraït el treball que realitza l’Associació d’Ajuda al Sàhara i ha elogiat el compromís de les famílies il·licitanes que durant aquests dies “obrin les seues llars” a aquestes xiquetes i xiquets, la qual cosa els permet viure una experiència única.