L’alcalde i el regidor de Promoció Econòmica visiten l’empresa YM Packaging especialitzada en maquinària d’envasament per a alimentació

L’alcalde i el regidor de Promoció Econòmica visiten l’empresa YM Packaging especialitzada en maquinària d’envasament per a alimentació

La firma il·licitana té 15 anys d’experiència, compta amb 850 màquines instal·lades per tot el món, té delegacions a Anglaterra i Indonèsia i obrirà una altra pròximament a Mèxic

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, han visitat les instal·lacions de l’empresa il·licitana YM Packaging Group, situades al Parc Agroalimentari de l’Alcúdia, amb motiu de la seua jornades de portes obertes.

L’alcalde i el regidor, acompanyats pels gerents de la firma, Manuel Fernández i Yeray Fernández, han realitzat un tall de cinta per a l’obertura de portes i han visitat els diferents departaments de l’empresa on han rebut explicacions sobre el procés de producció.

YM Packaging Gruop SL és una empresa amb més de 15 anys d’experiència especialista en maquinària d’envasament primari i secundari que empra una trentena d’especialistes en diferents branques de l’enginyeria.

YM compta amb més de 850 màquines instal·lades per tot el món i amb delegacions a Anglaterra i Indonèsia i, pròximament, tenen previst obrir a Mèxic. Cada any, YM inverteix gran part dels seus fons en nous dissenys i prototips per la qual cosa compten amb dues patents, diversos models i sistemes únics en el món.

“Ens dediquem al disseny i a la fabricació de maquinària a mesura per al sector de l’alimentació. Després d’anys d’investigació, els nostres enginyers han anat desenvolupant nous models, tant d’envasadores com d’altres equips per a aquest sector”, assenyalen els responsables de l’empresa.

“Hem volgut conéixer l’experiència d’aquesta empresa il·licitana perquè entronca perfectament amb els objectius que ens marquem per a continuar impulsant la dinàmica econòmica i de creació d’ocupació a la ciutat. Parlem d’una empresa que representa diversificació econòmica, que aposta per a obrir nous mercats i per la innovació, tres elements importantíssims, i que aporta productes innovadors en el sector de la maquinària per a l’alimentació”, ha assenyalat Carlos González.