L’Equip de Govern assisteix a l’hissat del Cel del Misteri que anuncia la proximitat de la Festa

L’Equip de Govern assisteix a l’hissat del Cel del Misteri que anuncia la proximitat de la Festa

Al costat de l’alcalde ha estat el president executiu del Misteri, Francisco Borja, així com nombrosos representants de la Festa.

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, la regidora de Cultura, Marga Antón, i membres de Corporació Municipal han assistit en la basílica de Santa María a l’hissat del Cel de Misteri, un acte que anuncia la proximitat de les representacions de la Festa a l’agost.

“En realitat tot és important en el Misteri, i ho demostra un acte tan senzill com és l’hissat del Cel que ens recorda que estem a uns dies o unes setmanes de l’inici de les representacions. Un moment que, lluny de ser una cosa trivial, es converteix en un esdeveniment entranyable carregat de simbolisme i que també emociona”, ha assenyalat l’alcalde qui ha destacat que “és veritablement emocionant veure aquest ascens accelerat del cel que d’alguna forma aombra i enfosqueix la basílica i li dona l’ambient especial del qual gaudim ara”.

En la mateixa línia, Francisco Borja ha indicat que “el Misteri a Elx representa tant per a nosaltres des de fa 500 anys que un acte com aquest és un esdeveniment que atrau molta gent”.