L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Elx ja treballa a ple rendiment

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Elx ja treballa a ple rendiment

Amb la incorporació d’Esther Díez a la Junta Local de Govern queden constituïts definitivament els òrgans que regeixen la Corporació Municipal

 

Amb la incorporació de la regidora Esther Díez a la Junta Local de Govern celebrada aquest divendres queden definitivament constituïts els òrgans que regeixen l’Ajuntament d’Elx, que ja funciona a ple rendiment.

Esther Díez és tercer tinenta d’alcalde i la regidora més jove de la Corporació, tindrà a càrrec seu Mobilitat, Trànsit i Medi Ambient i substitueix en l’Equip de Govern al seu company de Compromís Antonio García, nomenat director general de Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana.

La Junta Local de Govern ha acordat, entre altres assumptes, continuar amb la política de moderació fiscal i no aplicar la revisió cadastral amb la qual cosa evita una pujada de l’Impost de Béns Immobles (IBI).

L’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Elx està format per 12 regidors/es del PSOE i 2 de Compromís que, en sumar 14 edils, té majoria absoluta.