L’Equip de Govern dedicarà un espai públic a l’expresident dels betlemistes, Víctor Sánchez

L’Equip de Govern dedicarà un espai públic a l’expresident  dels betlemistes, Víctor Sánchez

L’Associació de Betlemistes entrega una petició a l’alcalde firmada per representants de tots els ens festers de la ciutat

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha anunciat a representants de l’Associació de Betlemistes que l’Equip de Govern adoptarà demà un acord en la Junta Local per a dedicar un espai públic a la memòria de Víctor Sánchez, expresident de l’associació que va morir el passat dia 11.

González ha fet aquest anunci durant el lliurament d’un escrit per membres de l’Associació de Betlemistes, encapçalats pel president de la seua gestora, José Pérez Albert, i signat per representants de tots els ens festers de la ciutat, amb la petició d’un reconeixement per a Víctor Sánchez amb la dedicació d’un carrer, jardí o plaça a la ciutat.

“Considerem justa la vostra petició i li donarem resposta. L’Associació i els ens festers demaneu que un espai públic siga dedicat a la memòria del vostre benvolgut amic Víctor, i jo us dic que la Junta Local de Govern adoptarà demà la decisió de dedicar-li un espai perquè Víctor ha sigut una persona fonamental del betlemisme, de la qual guardem un gran record i volem que la seua memòria romanga lligada a la nostra ciutat”, ha assenyalat el regidor il·licità.

Els membres de l’Associació assenyalen en el seu escrit que Víctor Sánchez “va desenvolupar una ingent labor en pro del betlemisme i de col·laboració amb els diferents ens festers, culturals i socials de la ciutat d’Elx, com ha quedat demostrat amb els molts i molt merescuts agraïments que va rebre al llarg de la seua vida de part d’una gran quantitat d’associacions i institucions festeres”.