Les empreses podran presentar les seues ofertes per a l’IES núm. 11 “Periodista Vicente Verdú” fins al 18 de setembre

Les empreses podran presentar les seues ofertes per a l’IES núm. 11 “Periodista Vicente Verdú” fins al 18 de setembre

L’alcalde, Carlos González, afirma que “amb l’anunci de licitació d’aquest centre de secundària es fa un pas més per a fer realitat un dels projectes més demandats per la comunitat educativa d’Elx”.

El centre de secundària ix a licitació per un valor de 12,8 milions d’euros.

La previsió és que en l’exercici 2019 es duga a terme la contractació de les obres i que s’executen en 2020 i 2021.

 

La Plataforma de Contractació del Sector Públic publica hui l’inici del procés de licitació de les obres de l’IES núm. 11 “Periodista Vicente Verdú”. Des de hui i fins al 18 de setembre les empreses podran presentar les seues ofertes.

L’institut ix a licitació per un valor de 12,8 milions d’euros i la previsió és que en l’exercici 2019 es finalitze la contractació i s’execute entre 2020 i 2021. El termini d’execució de l’obra és de 18 mesos.

“Amb l’anunci de licitació d’aquest centre de secundària es fa un pas més per a fer realitat un dels projectes més demandats per la comunitat educativa d’Elx” ha explicat l’alcalde d’Elx, Carlos González, qui ha recordat que el nou institut veurà la llum gràcies a l’estreta col·laboració entre el Govern de la Generalitat i l’Ajuntament d’Elx.

González ha assenyalat que “el compromís del Govern Local i del Consell per una educació pública de qualitat es reflecteix en el Pla Edificant que suposarà una inversió de 32 milions d’euros en la millora de les infraestructures educatives en el municipi, i es donarà resposta així a les necessitats educatives acumulades al llarg de molts anys a la nostra ciutat i no resoltes pels anteriors governs autonòmics”.

Cal recordar que l’IES “Periodista Vicente Verdú” permetrà que hi haja un institut a l’entorn del Pla-Nou per a evitar els desplaçaments a altres zones de la ciutat. A més, la construcció d’aquest institut desbloquejarà la situació en la qual es troben altres centres educatius, la qual cosa permetrà l’eliminació dels barracons de la Torreta.

Per a l’exercici 2019 es contemplen 7,8 milions de pressupost, i 4,9 milions per a l’exercici 2020.

Per part seua, la regidora d’Educació, María José Martínez ha indicat que “serà l’institut de major grandària del municipi, amb més de 1.100 alumnes. El projecte del centre contempla la creació de 24 unitats d’ensenyament secundari, huit unitats de batxillerat i dos nous cicles formatius de la família d’alimentació: un cicle mitjà de tècnic en rebosteria i confiteria i un cicle de tècnic superior en processos i qualitat de la indústria alimentària”.