Les festes de la Penya de les Àguiles en honor a Sant Jaume arranquen demà dijous 25 de juliol

Les festes de la Penya de les Àguiles en honor a Sant Jaume arranquen demà dijous 25 de juliol

La regidora, Mariola Galiana, declara que l’Ajuntament il·licità segueix apostant ‘per visualitzar i reivindicar’ les celebracions de tot municipi

Arranquen les festes de la Penya de les Àguiles el dia 25 de juliol, en honor a Sant Jaume, patró de la pedania. La regidora de Festes, Mariola Galiana, la presidenta de l’Associació Veïnal La Penya en Festes (AVLPF), Carmen Rocamora, i la secretària de l’entitat, Fina Martí, han presentat la programació en el consistori, i en la qual tots els il·licitans i il·licitanes estan convidats per a gaudir de les activitats proposades per a aquest exercici 2019.

La missa-serenata a Sant Jaume i a la Verge de l’Assumpció serà demà dijous 25 de juliol, a les 22.00 hores, a manera de tret d’eixida a les festes. El divendres 26, a partir de la mateixa hora, començarà la nit amb el sopar de cabasset, inflables i sortejos, que conclourà amb focs artificials a les 00.00 hores i amb actuació musical a les 00.15.

El dissabte 27 a les 11.00 hores serà el torn de les activitats per als més xicotets; a les 20.00, la Gran Xaranga que eixirà del carrer Reus número 32, i arribarà al voltant de les 21.30 a la Seu Social Penya Les Àguiles. I, a les 22.00, sopar amb actuació musical. El diumenge 28, es tornaran a repetir les activitats infantils, aquesta vegada per a un perfil més adolescent i a les 12.00 del migdia; a les 20.00, la romeria. Per a concloure les celebracions, a les 21.00 s’oficiarà una missa rociera i a les 22.00 s’efectuarà la clausura.

“L’Ajuntament continua apostant per visualitzar i reivindicar les celebracions de tot el municipi”, ha declarat la regidora que ha emfatitzat el caràcter familiar i tradicional dels actes a Sant Jaume. Martí, per part seua, ha convidat a tot el poble d’Elx a les festes de la pedania que, ha dit, “s’han intentat enfocar des d’un punt de vista veïnal, fugint de massa actes institucionals” i que se semblen el màxim possible a “com es feien tradicionalment: eixir a la porta de casa a prendre el fresc i xarrar amb els veïns”.

Programació festes Penya de les Àguiles.