Més de 1.500 esportistes de huit països es donen cita en la XXI Torrellano Cup

Més de 1.500 esportistes de huit països es donen cita en la XXI Torrellano Cup

 

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, presenta un campionat que és un referent en l’handbol internacional i que es disputa del 10 al 14 de juliol

 

El regidor d’esports, Vicente Alberola, ha presentat la XXXI edició de la Torrellano Cup Costa Blanca, un torneig de referència en l’handbol internacional i que es disputa de 10 al 14 de juliol.

Tal com ha explicat el regidor, prop de 1.500 esportistes de més de cent equips d’un total de huit països participen en aquesta prova que es disputarà en el poliesportiu Isabel Fernández de Torrellano, en el col·legi Antonio Machado i en el pavelló Esperanza Lag.

Juntament amb Alberola ha estat, en la presentació de l’esdeveniment, el president del Club Handbol Torrellano, Jerónimo Cartagena i el representant de Coca-Cola, patrocinador del torneig, José Brotons.

Jerónimo Cartagena ha agraït el suport de tots els organismes oficials, principalment de l’Ajuntament, i ha assenyalat que la Torrellano Cup “és més que un torneig pur d’handbol, és un torneig que funciona com un clar exemple de turisme esportiu, ja que els jugadors i les seues famílies tenen l’oportunitat de conéixer el nostre municipi i les seues platges”.

Entre els països participants es troben Suècia, Taiwan, Bulgària, Egipte, Algèria o Hongria, per posar alguns exemples.

A més, en la present edició es va dur a terme un projecte d’àrbitres joves en coordinació amb la Federació Europea d’Handbol.

I un any més es posarà en marxa la ‘Fun Zone’ en el poliesportiu de Torrellano amb un escenari on hi haurà actuacions musicals. “Gràcies a les regidories de Joventut i Cultura es duran a terme alguns espectacles. Hi haurà un concurs de hip-hop i un altre concurs internacional de break dance”, ha explicat Cartagena.

Una de les novetats d’enguany és que, a través del principal patrocinador, es durà a terme una recollida selectiva dels residus ocasionats.