Obert el sorteig de localitats per als actes de les Festes d’Agost 2019

Obert el sorteig de localitats per als actes de les Festes d’Agost 2019

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Participació i en col·laboració amb la Regidoria de Festes, organitza el sorteig de localitats per a diferents actes de les celebracions patronals d’agost de 2019. Així ho han presentat en el Consistori les regidores de Participació, Puri Vives, i de Festes, Mariola Galiana.

Tal com ha detallat Vives, del 8 al 31 de juliol estarà obert el termini per a participar en el sorteig, que s’efectuarà l’1 d’agost, els resultats del qual es publicaran durant aquesta mateixa jornada.

Podran concórrer totes aquelles persones empadronades a Elx majors de 16 anys, i que s’inscriguen en la plataforma del sorteig disposada en la web de l’Ajuntament: elx.es. L’accés a aquesta plataforma es troba a l’inici de la pàgina, en l’àrea de Festes i en la de Participació Ciutadana. Només es pot realitzar una única inscripció per persona.

Les persones agraciades, ha dit la regidora de Participació, apareixeran en la mateixa plataforma on es realitza la inscripció, en la web del Consistori. A més, rebran un correu electrònic amb tota la informació. En el cas de les persones no premiades quedaran en llista d’espera.

Se sortejaran 200 localitats, dividides en 100 entrades dobles, per als següent actes:

  • 40 localitats-Entrada Mora-10 d’agost-2 localitats per persona.
  • 40 localitats-Entrada Cristiana-8 d’agost-2 localitats per persona.
  • 40 localitats-Ambaixades-9 d’agost-2 localitats per persona.
  • 40 localitats-Xaranga-11 d’agost-2 localitats per persona.
  • 20 localitats-Misteri d’Elx-11 d’agost-2 localitats per persona.
  • 20 localitats-Misteri d’Elx-12 d’agost-2 localitats per persona.

>>ENLLAÇ FESTES PARTICIPATIVES