Trenta agents de la Policia Nacional s’incorporen a la Comissaria d’Elx

Trenta agents de la Policia Nacional s’incorporen a la Comissaria d’Elx

L’alcalde, Carlos González, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, han valorat positivament la suma del nou personal, que contribuirà a millorar la seguretat dels barris i pedanies

 

La Comissaria Provincial del Cos Nacional de Policia (CNP) ha acollit aquest matí el jurament del càrrec dels 158 nous agents que, des de demà, patrullaran en nombroses localitats alacantines.

L’alcalde, Carlos González, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, que ha assistit aquest matí a l’acte a Alacant, han valorat positivament les noves incorporacions a la comissaria il·licitana per a contribuir a la millora de la seguretat i la qualitat de vida dels barris i pedanies del municipi.

En concret, d’una trentena d’agents, quinze romandran a la ciutat durant onze mesos fins a completar el seu període de formació pràctica a peu de carrer; els altres quinze es destinaran de manera permanent a l’aeroport. Referent a aquests últims, Abad ha recordat que, com a quart aeroport d’Espanya en nombre de viatgers, requereix especial protecció per part del CNP.