Detingudes dues persones per tràfic de drogues després d’alerta de robatori

Detingudes dues persones per tràfic de drogues després d’alerta de robatori
  • Els veïns de la zona van contactar amb la Policia Local en observar un possible robatori en habitatge per part dels ocupants d’un vehicle.
  • Localitzat el turisme, es va comprovar la presència d’estupefaents i diners a l’interior.

El dia 2 d’agost, sobre les 23.15, la sala d’operacions de la Policia Local va rebre avís veïnal per la possible comissió d’un robatori a l’interior d’un habitatge situat en la rodalia del camí de Pallús, per part dels ocupants d’un turisme.

Patrulles de la brigada nocturna es van desplaçar fins al lloc, i es va unir a l’actuació un indicatiu de Guàrdia Civil, que també es trobava patrullant per la zona. Després de realitzar una batuda per la zona, es va localitzar el vehicle amb dues persones al seu interior, se’ls va preguntar pels fets i es van observar maniobres per a ocultar alguna cosa sota els seients. De les comprovacions realitzades es van intervindre diverses dosis del que, presumiblement seria cocaïna, i més de 2.000 euros. Tots dos individus van ser detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública.

El vehicle ja havia sigut vist aquella mateixa vesprada pels voltants. Es va prosseguir la investigació d’altres possibles infraccions penals en dependències policials.