L’Ajuntament amplia l’oferta dels tallers en els centres socials pels quals van passar més de 4.000 persones l’any passat

L’Ajuntament amplia l’oferta dels tallers en els centres socials pels quals van passar més de 4.000 persones l’any passat

Les inscripcions comencen l’1 de setembre i en aquesta edició s’ofereixen 32 modalitats de tallers diferents que es realitzaran en 34 centres socials i cívics del nucli urbà i pedanies

El regidor d’Igualtat, Drets Socials i Polítiques Inclusives, Mariano Valera, ha anunciat que el pròxim 1 de setembre s’obri el termini d’inscripció per als diversos tallers que es desenvoluparan en els centres socials per a la temporada 2019/2020, termini que es mantindrà obert fins al 15 de setembre.

Tal com ha explicat Valera, “prop de 4.000 persones són les que van assistir l’any passat a aquestes activitats, d’un total de 10.333 inscripcions”.

“Mitjançant aquest programa d’animació sociocultural, es pretén, com a objectiu general, potenciar el desenvolupament personal i social i el procés d’integració social de les persones a través del seu temps d’oci, facilitar així la cooperació entre aquestes i la generació de relacions ciutadanes, i la promoció de la salut, i millorar amb això la seua qualitat de vida”, ha indicat l’edil.

Els tallers comencen l’1 d’octubre amb un acte d’obertura, en la plaça del Centre de Congressos, a les 18.30 hores fins a les 20.30 hores i el 2 d’octubre amb els tallers que es prolongaran fins a juny del 2020.

“Cal destacar que hem dut a terme una ampliació de tallers en alguns casos, responent a demandes de la ciutadania. Així, incorporem més hores a tallers que ho sol·licitaven després de les enquestes passades a tots els beneficiaris i beneficiàries després de la conclusió d’aquests”, ha dit Valera qui ha afegit que “en aquesta edició s’ofereixen 32 modalitats de tallers diferents que, que es realitzaran en 34 centres socials i cívics de la nostra ciutat i partides rurals”.

Les inscripcions es podran realitzar a través de la web municipal elche.es i des de les oficines municipals d’atenció al ciutadà (OMAC), en aquest cas serà necessari la identificació amb el DNI.

També es podrà acudir als centres socials de Sant Antoni, Raval i Victòria Kent. A més els dies 2, 3, 4 i 5 de 09.30 a 12.30 en els centres socials d’Altabix, Poeta Miguel Hernández i Polivalent de Carrús. (necessària identificació amb DNI) i el correu electrònic és obligatori, atesa la posada en marxa de l’administració electrònica. Quan s’hi inscriga, rebrà una resposta automàtica amb el següent text: La seua inscripció s’ha realitzat correctament.

Podran inscriure-s’hi totes les persones empadronades en el municipi d’Elx majors de 18 anys, i cal incidir que es proposen en la seua programació multitud de tallers per a majors de 60 anys o menors de 55 en situació de discapacitat del 33%, i solament es permetrà realitzar una única sol·licitud per persona, que podrà ser modificada durant el període d’inscripció. A més, es podran triar, per ordre de preferència, fins a tres tallers, encara que solament s’admetrà un màxim de dos per persona.

Les places s’adjudicaran per sorteig informàtic i, una vegada adjudicats els tallers i horaris a cada persona, no s’admetrà cap canvi.

Pots veure el cartell complet  aquí

Descarrega el fullet complet de les activitats socioculturals aquí:

Les inscriocions es faran de l’1 al 15 de setembre mitjançant el següent enllaç:

Inscripció tallers