El servei de neteja es reforça amb la incorporació de dos nous camions de recollida de residus

El servei de neteja es reforça amb la incorporació de dos nous camions de recollida de residus

Durant les festes d’Elx s’instal·laran en les zones més concorregudes un centenar de contenidors per a depositar residus de forma selectiva

El servei de neteja es veurà reforçat a Elx amb la incorporació de dos nous camions de recollida de residus, de càrrega lateral, després d’arribar l’Ajuntament a un acord amb Urbaser, empresa concessionària del servei. Així mateix, la neteja es veurà millorada durant les festes pels més de 100 punts de recollida selectiva que s’instal·laran en les zones de major concentració d’actes.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, juntament amb Héctor Díez, regidor de Serveis Municipals i Manteniment, i Alberto Bleda, delegat d’Urbaser, va explicar ahir durant la presentació dels vehicles en el Passeig de l’Estació que divendres passat 2 d’agost la Junta de Govern va acordar cedir quatre camions de càrrega posterior a Urbaser, que no s’estaven utilitzant, a canvi de la incorporació al servei dels dos camions de càrrega lateral.

Aquests quatre camions que l’Ajuntament cedeix tenen una antiguitat de 20 anys, i l’empresa els usarà per a diferents finalitats. Els dos camions de càrrega lateral que s’incorporen al servei de recollida de residus són pràcticament nous. Compten amb el programa ecològic Euro 5 que reduirà emissions, perfeccionarà el servei de neteja públic i millorarà les condicions laborals dels empleats de l’empresa.

“Arribem a un acord de cedir a Urbaser aquests quatre camions de càrrega posterior i intercanviar-los per aquests dos camions de càrrega lateral”, afirma l’alcalde, qui també destaca que “aquests camions són pràcticament nous i eficients energèticament”.

Aquesta actualització en el servei públic de neteja és un dels objectius de l’equip de govern, assenyala González. L’alcalde també ha confirmat que, de cara a les festes, s’habilitaran 100 punts de recollida selectiva en l’entorn urbà on es realitzen els principals actes per a ajudar a mantindre neta la ciutat. “Crec que és una millora també substancial que està encaminada a reforçar el servei de neteja”, finalitza González.