Els serveis municipals treballen en la reparació dels danys causats pel temporal a les platges d’Elx

Els serveis municipals treballen en la reparació dels danys causats pel temporal a les platges d’Elx

Operaris d’Urbaser i de manteniment de Visitelche treballen intensament perquè les platges recuperen la normalitat al més prompte possible

Les fortes pluges de la passada nit han desplaçat algunes passarel·les i nombrós mobiliari urbà.

Els serveis municipals treballen des de primera hora del matí en la reparació dels danys causats per les pluges caigudes, en la passada nit del dimarts, al litoral il·licità.
La platja dels Arenals del Sol ha sigut una de les més afectades, ja que la pujada del mar s’ha portat per davant algunes passarel·les i nombrós mobiliari urbà.

Tal com ha declarat l’alcaldessa en funcions, María José Martínez, “tant els operaris d’Urbaser com els de l’empresa de manteniment contractada per Visitelche estan treballant des de primera hora del matí perquè les platges recuperen la normalitat al més prompte possible”.

Martínez ha indicat que la “Platja Accessible” i el “Punt de Respir” dels Arenals han sigut els punts més afectats pel temporal. Els danys han obligat a traslladar el servei del “Punt de Respir” al centre social Francesc Cantó fins que es reparen les destrosses.

D’altra banda, cal assenyalar que el temporal no ha causat danys d’importància al nucli urbà ni a les pedanies, i no han anat més enllà de l’aigua acumulada en alguns camins rurals, encara que en cap s’ha arribat a tallar al trànsit.