La Policia Local més solidària

La Policia Local més solidària

Un agent de la Policia Local posa en marxa la iniciativa “Quilòmetres Solidaris” mitjançant la qual participarà en l’ultra trail del Mont Blanc alhora que recaptarà fons per a l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Elx i Crevillent

L’alcaldessa en funcions, María José Martínez, ha presentat a l’Ajuntament el projecte “Quilòmetres Solidaris” promogut per César López, un agent de la Policia Local que vol recaptar fons per a l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Elx i Crevillent (AEMEC) a través de la seua participació en l’Ultra Trail Mont Blanc que comença la setmana vinent.

Juntament amb María José Martínez, han estat el mateix César López, el cap de la Policia Local, César Zaragoza i la presidenta d’AEMEC, María José Marroquí.

“És una enorme satisfacció trobar en la nostra Policia Local gent com César amb aquesta motivació per a fer de l’esport una labor solidària i traslladar-lo a la ciutadania d’Elx”, ha explicat Martínez.

Tal com ha explicat César López, “la Policia Local és un cos al servei del ciutadà i les nostres funcions són protegir i servir. Hem d’aprofitar la nostra imatge per a un benefici de la societat. Així, aprofitant aquesta carrera en el Mont Blanc que és tan mediàtica, se’m va ocórrer col·laborar fent uns quilòmetres solidaris en benefici d’AEMEC. D’aquesta manera, la ciutadania o les empreses podran aportar l’ajuda que consideren en cadascun dels 170 quilòmetres de què consta la carrera. En xarxes socials es farà publicitat de cadascuna de les persones o empreses que hagen patrocinat algun quilòmetre”.

María José Marroquí ha agraït la col·laboració del policia local i de l’Ajuntament i ha destacat la importància que tenen aquest tipus d’iniciatives solidàries per a visibilitzar un problema i per a recaptar fons que els permeten millorar els serveis que presten als seus usuaris, cas de cobertura en fisioteràpia, tallers preventius de la deterioració cognitiva o ajuda psicològica.

El número de compte en el qual es poden realitzar les aportacions és

ES36 0081 1250 04 0001 009907