La regidora de Cultura exigeix al PP que demane a la Diputació suport econòmic per a Festival de Teatre Medieval perquè  “fins ara ha invertit zero euros”

La regidora de Cultura exigeix al PP que demane a la Diputació suport econòmic per a Festival de Teatre Medieval perquè  “fins ara ha invertit zero euros”

Marga Antón respon a les crítiques del partit de l’oposició per la retallada de 4.000 euros en l’aportació de la Conselleria de Cultura a l’esdeveniment cultural il·licità

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, Marga Antón, exigeix al PP que demane a la Diputació Provincial un suport econòmic al Festival de Teatre Medieval “perquè fins ara ha invertit zero euros”.

La responsable de Cultura diu que “si tan important és per al PP el Festival Medieval i la cultura de la nostra ciutat per què no li demana al president de la Diputació, que pertany al PP, que invertisca diners en el Festival Medieval d’Elx, que és l’únic de la província”.

Antón fa aquesta reflexió després de les crítiques de representants del partit de l’oposició per la retallada de 4.000 euros en l’aportació de la Conselleria de Cultura a aquest festival, que passa de 16.000 euros a 12.000. La regidora informa que ha demanat explicacions als responsables de la Generalitat per aquesta reducció econòmica.