L’Ajuntament demana a l’empresa propietària dels tanatoris que reconsidere mantindre el servei nocturn de vetla

L’Ajuntament demana a l’empresa propietària dels tanatoris que reconsidere mantindre el servei nocturn de vetla

El Grup ASV ja ha deixat d’obrir a mitjanit les sales per a guardar duel als difunts en les seues instal·lacions de Carrús. Les de l’Aljub faran el mateix a partir del 19 d’agost

L’Ajuntament d’Elx, davant les notícies que les sales de vetla de tots dos tanatoris de la ciutat, propietat del Grup ASV, tancaran en horari nocturn, ha demanat a l’empresa que reconsidere la seua decisió. El responsable de l’àrea de Manteniment, Espai Públic, Serveis i Contractació, Héctor Díez, no ha negat que s’estiga produint “un canvi d’hàbits socials” com al·ludeix el Grup ASV per a adoptar aquesta decisió, però, també, ha expressat l’existència d’un clam popular que demanda aquest servei, per la qual cosa caldria “reconsiderar-lo”, atés que, ha al·ludit l’edil, la mesura ha sigut “taxativa”, amb molt poca publicitat, per la qual cosa molts ciutadans que hagen d’usar-lo es veuran sorpresos a partir de la segona quinzena d’agost. El regidor ha instat el Grup ASV a prendre aquesta consideració de manera “més gradual”, i que si, a mitjà termini, ha de fer-la efectiva, que la faça, però que “ho anuncie amb temps”. Díez ha recordat que, des de fa mesos, les sales de vetla del tanatori de Carrús tanquen a mitjanit. Les del tanatori del l’Aljub, des del pròxim 19 d’agost, faran el mateix a les 23.00 hores. En altres municipis de la província com Alcoi ocorre el mateix, no així a Alacant.