L’Ajuntament impulsa la formació d’empleats municipals per a l’administració electrònica

L’Ajuntament impulsa la formació d’empleats municipals per a l’administració electrònica

El regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, destaca que la modernització de la gestió administrativa és un dels reptes de l’Equip de Govern Municipal

L’Ajuntament d’Elx impulsa a través de la regidoria de Recursos Humans la formació d’empleats municipals per a potenciar el desenvolupament de l’administració electrònica, un dels reptes de l’actual Equip de Govern, segons informa el regidor de l’àrea, Ramón Abad, qui assenyala que també es beneficiaran d’aquest projecte altres departaments.

“La Generalitat Valenciana subvenciona amb 37.000 euros el pla de formació de l’Ajuntament d’Elx per als seus empleats municipals. Aquest pla ha rebut 10.000 euros més que el de l’any anterior i les àrees on volem incidir són les d’administració electrònica, educativa i cultural, activitat administrativa i normativa, via pública, tallers municipals, parcs i jardins, esports, urbanisme i Policia Local”, explica l’edil.

“Aquest pla de formació té una especial incidència en tot el que referent a la implantació de l’administració electrònica a la qual es destinen importants recursos perquè l’empleat públic reba una informació adequada tendent a aquesta modernització, un dels reptes i objectius que s’ha imposat l’Equip de Govern Municipal per a aquesta legislatura”, assenyala Ramón Abad.