L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania 480 nínxols senzills i 64 dobles en el Cementeri Nou

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania 480 nínxols senzills i 64 dobles en el Cementeri Nou

El regidor de Modernització de l’Espai Públic i Serveis Municipales, Héctor Díez, recorda que es tracta de la primera fase d’una ampliació del camposant que compta amb un pressupost de més de 1,3 milions d’euros

El regidor de Cementeris, Héctor Díez, ha anunciat que ja han finalitzat els treballs de construcció de 480 nous nínxols senzills i 64 dobles en el Cementeri Nou.

“En aquests moments estem executant la ampliació més gran del Cementeri Nou dels últims deu anys”, ha explicat el regidor, que ha afegit que “en els últims dies s’ha produït la primera finalització parcial de l’obra amb la posada en funcionament de les places 87 i 88, la qual cosa suposa posar a la disposició de la ciutadania 480 nínxols senzills i 64 dobles en dues places enjardinades”.

Tal com ha indicat Héctor Díez, aquesta actuació permetrà poder satisfer la demanda en els pròxims mesos i que el servei puga funcionar amb total normalitat.

“Cal recordar que estem parlant d’una obra molt important, d’una gran ampliació del Cementeri Nou del que s’ha anomenat el bloc J amb la inversió d’1,3 milions d’euros i la creació en el seu conjunt de set noves places enjardinades i 1.320 nínxols que estaran totalment finalitzats d’ací al pròxim estiu”.

Els nínxols s’estan construint en set noves places que es dotaran de zona enjardinada, de pèrgoles i de bancs.

Al mateix temps, juntament amb aquest projecte es procedirà també a asfaltar una superfície d’uns 5.000 metres quadrats en la zona nord del Cementeri Nou en els quals la calçada està en molt mal estat.