L’Ajuntament programa actuacions culturals en les pedanies per a potenciar el turisme

L’Ajuntament programa actuacions culturals en les pedanies per a potenciar el turisme

La regidoria Mariola Galiana anuncia que els Arenals del Sol acull demà l’actuació de “Beach Brothers” en l’avinguda Sant Bartolomé de Tirajana

Continuen les projeccions del “Cinema al Carrer” i el programa cultural en barris i pedanies.

La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha informat hui que l’Ajuntament, a través del seu departament, el de Cultura i el de Turisme, ha programat diverses actuacions musicals en les pedanies del municipi.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és “visualitzar i potenciar les nostres pedanies i els seus múltiples atractius. Per això, aprofitant l’època estival hem programat diverses actuacions musicals i festives en les nostres pedanies costaneres. Volem dinamitzar i, sobretot, potenciar el turisme en aquestes amb l’impacte econòmic que això suposa per al nostre municipi”.

Per a demà divendres, 23 d’agost, està prevista l’actuació de Beach Brothers en l’avinguda Sant Bartolomé de Tirajana dels Arenals. Serà a partir de les 21 hores i l’entrada serà lliure.

El dissabte 24, a la mateixa hora en el mateix lloc, actuarà el monologuista “Sando“.

Les activitats continuaran el següent cap de setmana amb les actuacions de Pablo Romero “Rumbero” el divendres 30 i d’Alone Swing Band el dissabte 31.

D’altra banda, continuen les projeccions de “Cinema al Carrer 2019” amb la comèdia italiana “Déjate llevar” dirigida per Francesco Amato i interpretada per Verónica Echegui, Toni Servillo, Carla Signoris i Lucca Marinelli.

Les projeccions són a partir de les 22 hores amb entrada gratuïta. Hui li correspon el torn a la pedania de la Vallverda i la pel·lícula es projectarà en el Bar El Cine.

Les següents projeccions són:

  • 23 agost… Plaça Major, el Raval
  • 25 agost … Centre Social, Daimés – Derramador
  • 28 agost… Plaça de Castella, Altabix – Universitat
  • 29 agost… Centre Social, la Baia
  • 30 agost… Torre del Gall, la Foia
  • 31 agost… Plaça de l’Església, els Bassars
  • 1 de setembre… Centre Social, Matola – l’Algoda

I juntament amb el cinema, continua duent-se a terme la Programació de Barris i Pedanies.

El pròxim 1 de setembre, a les 21 hores, el CEIP La Baia acull l’actuació d’Asprella Teatre amb “La tieta”.