L’alcalde s’ha reunit amb el degà del Col·legi d’Advocats d’Elx, per a examinar possibles col·laboracions amb l’Ajuntament

L’alcalde s’ha reunit amb el degà del Col·legi d’Advocats d’Elx, per a examinar possibles col·laboracions amb l’Ajuntament

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha mantingut aquesta setmana una trobada de treball  amb el degà del Col·legi d’Advocats d’Elx, Vicente Pascual, amb la finalitat d’examinar vies de col·laboració en assumptes d’interés per a l’Ajuntament i l’òrgan que representa els advocats il·licitans.

D’altra banda, Carlos González, ha participat en una trobada amb la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, la il·licitana Carolina Pascual, organitzat pel Rotary Club d’Elx, que presideix Rosa Agulló.

La cita, a la qual també han assistit diferents autoritats, ha tingut lloc en un restaurant de Santa Pola, amb el títol “Repte de la innovació en la societat”. La consellera ha exposat les línies estratègiques del seu departament, ha escoltat les reflexions dels i de les assistents i ha respost les preguntes formulades.