L’alcalde i les regidores de Festes i Mobilitat presenten el futbolista de l’Elx CF com a pregoner de les pròximes Festes d’Agost

L’alcalde i les regidores de Festes i Mobilitat presenten el futbolista de l’Elx CF com a pregoner de les pròximes Festes d’Agost

“Intentaré donar el millor de mi aquest dia, dir el que sent, què és Elx per a mi”, assegura el davanter franjaverd”

“Nino és un lluitador en una ciutat de lluitadors”, ha assenyalat aquest matí l’alcalde d’Elx, Carlos González, durant la presentació del futbolista de l’Elx CF, Francisco Martínez “Nino”, com a pregoner de les Festes d’Agost, en companyia de les regidores de Festes, Mariola Galiana, i de Mobilitat, Esther Díez. “Serà un moment molt bonic, no hi ha res millor en la vida”, ha declarat el davanter franjaverd.

“Per a nosaltres és un honor comparéixer al costat de Nino i presentar-lo als il·licitans i a les il·licitanes com a pregoner de les Festes d’Agost de 2019. Nino, al llarg de la seua trajectòria a l’Elx CF, s’ha guanyat a l’afició i al mateix temps ha sabut connectar més enllà del futbol amb la ciutat”, ha assenyalat Carlos González.

“Nino és un futbolista que, al costat d’una inqüestionable professionalitat, ha fet gala al llarg de la seua carrera professional d’un conjunt de valors com l’honestedat, la capacitat de sacrifici, l’esforç, la constància, la humilitat, que l’han convertit en una autèntica icona de l’afició i referent de l’Elx CF. És un home benvolgut, respectat i volgut per la ciutat. És un lluitador en una ciutat de lluitadors. Per això, des que vaig escoltar al balcó de l’Ajuntament com l’afició cantava “Nino pregoner” vaig pensar que aquest home, que defensa amb passió els colors de l’Elx CF, seria la persona apropiada per a convidar a gaudir d’unes Festes d’Agost intenses, felices, presidides tant pel respecte com per l’harmonia i la bona convivència. Vull donar-li públicament les gràcies per acceptar ser pregoner i estic segur que el seu pregó deixarà una empremta profunda entre els seguidors de l’Elx CF i de totes les il·licitanes i els il·licitans”, ha indicat el regidor.

Un moment únic

“En primer lloc vull donar-li les gràcies al nostre alcalde per aquesta oportunitat. És un moment espectacular, únic, per a tindre en compte. Més enllà de la faceta esportiva he viscut molts moments molt positius, he defensat l’Elx durant moltíssims anys i amb el major orgull possible”, ha manifestat el pregoner.

“Però més enllà de l’aspecte esportiu està l’aspecte personal. Nino es basa en allò que és personal, crec que això va més enllà. Sabia de l’afecte que tenia de l’afició, dels il·licitans i de les il·licitanes. Serà un moment molt bonic, crec que és un homenatge a una persona que ha intentat sempre donar el millor, amb responsabilitat i compromís absolut, i sempre m’he basat en la humilitat”, ha expressat Nino.

“És molt bonic guanyar-te el respecte d’una afició, d’un poble, de la meua casa, com sent que és Elx, anar pel carrer, sentir l’afecte i afalacs per tots els llocs per on vas. No hi ha res millor en la vida. Des de dins dir que moltes gràcies, intentaré donar el millor de mi aquest dia, dir el que sent, què és Elx per a mi, i que el missatge els arribe a totes les il·licitanes i els il·licitans i que si tenen un record bonic de Nino, que quede encara millor. Així que ho faré amb tot l’afecte del món”, ha manifestat el jugador.

Clam popular

La regidora de Festes, per part seua, ha assenyalat que “l’afecte tan especial que la nostra ciutat li té a Nino ha sigut constant al llarg del temps. Amb la seua trajectòria, la seua professionalitat, amabilitat i professionalitat, ha sabut connectar amb els il·licitans i les il·licitanes, fins al punt que la seua proposta com a pregoner ha respost un clam popular. És un orgull en el meu primer pregó com a regidora de Festes tindre un pregoner de la qualitat de Nino”.