Mariola Galiana presenta l’aplicació oficial de les Festes d’Agost 2019

Mariola Galiana presenta l’aplicació oficial de les Festes d’Agost 2019

En les pròximes hores estarà completament operativa, i es podrà descarregar tant per a Android com per a entorn Apple

Les Festes d’Agost 2019 ja posseeixen aplicació oficial per a tauletes i telèfons intel·ligents. Ha sigut presentada aquest matí, a l’Ajuntament, per la regidora de l’àrea, Mariola Galiana, qui ha efectuat una demostració navegant a través dels menús que conté. Estarà disponible per a Android i entorn Apple.

A través de les diferents pantalles de ‘Viva las Fiestas de Elche’, que així es diu l’aplicació, es pot consultar la programació, la ubicació dels esdeveniments i com arribar-hi, el temps, informació addicional, telèfons d’interés, breu història de la ciutat, i notificacions “per si es produïren canvis en la programació”, ha indicat Galiana.

“Hem volgut dissenyar una aplicació senzilla i intuïtiva, perquè qualsevol ciutadà/na puga utilitzar-la amb facilitat”, ha manifestat la regidora que, ha recordat, és una prova pilot. Per a l’any pròxim tindrà evidents millores, com la disponibilitat en diversos idiomes.

‘Viva las Fiestas de Elche’ estarà completament operativa en les pròximes hores, i es podrà descarregar des de PlayStore i AppleStore.