Mobilitat celebra l’inici dels tràmits per a ampliar el servei d’autobús entre Elx i les comarques del Vinalopó Mitjà i de l’Alt Vinalopó

Mobilitat celebra l’inici dels tràmits per a ampliar el servei d’autobús entre Elx i les comarques del Vinalopó Mitjà i de l’Alt Vinalopó

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat trau a informació pública el servei.

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana publica el projecte de servei d’autobús CV-210, Vinalopó Alt i Mitjà, que connecta, mitjançant una nova línia, el municipi il·licità amb les poblacions d’Elda i Villena i la resta de pobles d’aquestes comarques.

La regidora de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament d’Elx, Esther Díez, assenyala que “des de la regidoria celebrem que la Conselleria avance en la  millora de les connexions del municipi amb les comarques del Vinalopó, per la posada en marxa d’aquests nous serveis de transport públic, com demostra hui la publicació del projecte del servei de transport públic de viatgers per carretera CV 210 Alt-Mitjà Vinalopó”.

“És necessari recordar que el Tribunal Superior va obligar la Generalitat Valenciana, durant la passada legislatura, a traure a concurs les concessions d’autobús caducades, que els anteriors gestors del govern del Partit Popular renovaven per defecte malgrat estar finalitzats els contractes, la qual cosa es va traduir en una dolenta i precària prestació del servei”, ha indicat Díez.

La regidora també ha manifestat “que, ja des de la passada legislatura, la Conselleria de Mobilitat treballa per a garantir els desplaçaments entre les poblacions i municipis de les comarques del Vinalopó, com ocorre amb el projecte CV-211 Elx Rodalia, que connecta Alacant, Elx, Santa Pola i Crevillent, que se suma a aquest nou projecte que hui es fa públic, i per al que es podran presentar al·legacions fins al dia 20 de setembre”.