Al voltant de 3000 persones participen en la marxa ciclista de la Setmana de la Mobilitat

Al voltant de 3000 persones participen en la marxa ciclista de la Setmana de la Mobilitat

En l’acte, l’ajuntament també s’ha fet present a través de l’edil de l’àrea, Esther Díez, a més de la participació de Mariano Valera, responsable de l’àrea d’Igualtat

Prop de 300 persones han participat el matí del passat diumenge en la Marxa amb bicicleta organitzada per la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Elx. Aquesta iniciativa s’emmarca en la Setmana de la Mobilitat amb la qual es pretén conscienciar la ciutadania de la importància avançar cap a un transport més sostenible que millore la qualitat de vida dels il·licitans i il·licitanes.

La regidora de l’àrea, Esther Díez, ha participat en aquesta marxa que també ha comptat amb el suport del regidor Mariano Valera.

Durant tota una setmana, Elx ha sigut l’escenari on s’ha desenvolupat tota mena d’iniciatives per a reivindicar el transport públic i els mitjans de transport alternatius sumant-se a una iniciativa en l’àmbit europeu.